Milyen az igazi fesztivál táska 2017-ben? Mutatom!

Ahogy eddig minden évben, idén is eljött a fesztivál szezon. Mi pedig mi mással készülhetnénk erre az örömteli időszakra, mint egy újragondolt fesztivál táska kollekcióval.

Fesztivál táska, hátizsák kollekció

Egy táska nem csak egy zsák, amibe a cuccaid dobálod, hogy szabad maradjon a kezed. A táska egy kiegészítő, a megjelenésed része. Főleg egy fesztiválon. Hiszen arra szükséged lesz a koncerteken, akár csápolásra, akár az italod egyensúlyozására.

A táska a stílusod és a legjobb barátod, aki segít, hogy a kezed tényleg szabad maradjon. Olvasás folytatása

ezsubegz neszeszer teszt – vidám csajos részletek

Katy, a djkatybeauty blog szerzőjének vendégcikke az ezsubegz neszeszer táskáiról.

Az ezsubegz táskáiba menthetetlenül szerelmes vagyok annak ellenére, hogy csupán néhány hónapja ismertem meg őket. A neszeszer táskákról valamiért mégsem ejtettem még szót, holott méltó tagjai a termékválasztéknak, és kettőnek közülük már boldog tulajdonosa vagyok. Ma őket mutatom be részletesen, hiszen számtalan előnyös tulajdonságuk van.

Olvasás folytatása

3 szőrös táska plusz 1 a ráadás – bemutatkozik a Fluffy kollekció

Hosszan tartó szőrtelenség. Lézeres villanófény. Gyanta. Borotva. Sorolhatnánk napestig. A csapból is ez folyik. Ez most a divat. De nem mindenhol. A szőrös táska kedvelők most valahol elégedetten csettintenek. 

ezsubegz-fluffy-kollekció

Van, akinek kimondottan jól áll a dús szőrzet. Ilyen figurák az új kollekcióm főszereplői is. Haladjunk szépen sorban!
Olvasás folytatása

5 jel, hogy egyedi táskát hordasz

Mindannyian szeretünk különbözni a hétköznapi szürke tömegtől. Nem kell ehhez Kim Kardashiannak lenni, de még csak Kanye Westnek sem. Van, aki az instagramján mutatja meg egyedi nézőpontját, van, aki a konyhában alkot nagyokat, majd osztja közösségi média szerte.

ezsubegz-egyedi-taska-2

Alaposan kiválasztott alapanyagok

Te pedig szeretsz egyedi ruhákat, kiegészítőket, táskákat beszerezni, hiszen ettől lesz szebb a napod.

Olvasás folytatása