Egyéb

5 jel, hogy egyedi táskát hordasz

Mindannyian szeretünk különbözni a hétköznapi szürke tömegtől. Nem kell ehhez Kim Kardashiannak lenni, de még csak Kanye Westnek sem. Van, aki az instagramján mutatja meg egyedi nézőpontját, van, aki a konyhában alkot nagyokat, majd osztja közösségi média szerte.

ezsubegz-egyedi-taska-2

Alaposan kiválasztott alapanyagok

Te pedig szeretsz egyedi ruhákat, kiegészítőket, táskákat beszerezni, hiszen ettől lesz szebb a napod.

Nézzük hát 5 pontba szedve, mitől lesz egyedi egy táska

 

  1.       Nem jön szembe 3 ugyanolyan a 6-os villamoson két megálló között

Biztos megtörtént már veled is, hogy valakin ugyanazt a felsőt láttad, amit reggel Te is magadra kaptál. Ilyenkor gyorsan összehúzod a pulóvered, hogy inkább senki ne lássa legújabb szerzeményed.

Egy táskával ez még kellemetlenebb.

  1.       Nem találod meg Aliexpressen a kínai másolatát

Ki ne ismerné az Aliexpresst? Na jó, gyengébbek kedvéért ez kb. a kínai Ebay. Itt mindent megtalálni. Vagyis inkább mindennek a másolatát.

Kivéve persze az igazán különleges, kis szériában gyártott designer cuccokat. Hiszen azt nem éri meg, ill. nem is lehet másolni egykönnyen.

ezsubegz-egyedi-taska

Azért jelentsd, ha hasonlót látsz a nagy kínai portálon! 🙂

  1.       Sokan rákérdeznek, hogy honnan szerezted

“Jaj de jó! Honnan van?” Ismerősek ezek a szavak? Azt jelenti, hogy jól választottál. Kevesen láttak még ilyet és nem tudják, hol találják.

Gondosan fontold meg, kinek adod ki a forrásaidat 😉

  1.       Egyedi készítésű, hazai termék

Nagy világmárkáknak is mindig vannak “Limited” kiadásai. Hogy mit jelent ez? Az adott modellből nem 100000000-t fognak gyártani, csupán 1000000-t. Ugye, mennyire egyedi? 🙂

Ez a darabszám nem fordulhat elő egy kézműves vállalkozásnál. Itt pár darabról beszélünk, amit szerencsés esetben ugyanúgy országszerte, vagy akár világszerte értékesít. Így nagyon kicsit az esélye, hogy bárkin viszont lásd szeretett portékád.

ezsubegz-egyedi-taska-1

Made in Hungary

  1.       Személyesen lépsz kapcsolatba a készítővel

Customer service representative? Ugyan már…ezt hagyjuk meg a légitársaságoknak. Mennyivel jobb érzés közvetlenül a  készítőnek írni, hogy pontosan mit is szeretnénk, ill. hogy milyen szinű is a bélés varrása.

Biztos lehetsz benne, hogy ő nem egy 18 mondatos bullshittel fog válaszolni, hanem pontosan azt írja meg, amire kíváncsi vagy. Ez a különbség.

A cikkben szereplő táskákat pedig itt találod!

Ha tetszett a cikk, nyomj like-ot a kedvemért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .