Egyéb

Milyen az igazi fesztivál táska 2017-ben? Mutatom!

unicorn fesztivál táska

Ahogy eddig minden évben, idén is eljött a fesztivál szezon. Mi pedig mi mással készülhetnénk erre az örömteli időszakra, mint egy újragondolt fesztivál táska kollekcióval.

Fesztivál táska, hátizsák kollekció

Egy táska nem csak egy zsák, amibe a cuccaid dobálod, hogy szabad maradjon a kezed. A táska egy kiegészítő, a megjelenésed része. Főleg egy fesztiválon. Hiszen arra szükséged lesz a koncerteken, akár csápolásra, akár az italod egyensúlyozására.

A táska a stílusod és a legjobb barátod, aki segít, hogy a kezed tényleg szabad maradjon.

 

Hogy nekem mik a legfontosabb szempontok, ha fesztivál táskát kell választanom?

Legyen kényelmes, fontos a méret, a belső elrendezése és természetesen, ami minden táskánál alap, nézzen ki baromi jól.

Ha megelégszel a puszta felsorolással, akkor böngészhetsz is tovább. Ha érdekelnek a részletek, olvass tovább 😉

 

A megjelenés

Na, ezt aztán tényleg nem kell túlragozni. Ha általánosságban akarok beszélni, azt mondom “legyen alkalomhoz illő”.

De én inkább azt mondom, hogy egy jó táska önmagáért beszél. Döntsd el Te, hogy mi a stílusod és válassz hozzá táskát. Bármi is legyen az, nálam biztos megtalálod.

De ez most aztán tényleg nagyot szól.

Blue Flamingo fesztivál tornazsák

 

Világító ledek egy tatyóba építve?

Ha ez nem fesztivál táska, akkor semmi.

A 3 funkció közül – világítás, lassú villogás, gyors villogás – pedig szabadon választhatsz kedvedhez illőt. Mindezt a rejtett zsebben megbújó vezérlő segítségével. Pofon egyszerű, mégis zseniális.

 

Legyen kényelmes

Mindened. Nem csak a táskád, mindened. Egy fesztiválon sokat mászkálsz. Koncertől koncertre. Hotdogostól a fröccs bárhoz.

Legyen kényelmes a cipő, a nadrág és a táska is, ami a válladon pihen. Kényelmes pánt, kényelmes hátrész. Ebből idén sem engedünk. Ezúttal a tornazsákok kerültek terítékre, de ezek is kaptak erősített vállrészt és párnázott hátat.

 

A méret a lényeg

Mint annyi másban…egy ridiküllel itt nem nagyon boldogulsz. Hova rakod a kézfertőtlenítőt, a zsebkendőt, a pénztárcát, a sminktükröt? Este akár hűvös is lehet, egy vékony pulcsit is érdemes bedobni. De azért húzzuk meg a határt.

Nem sátrazni megyünk kisanyám! Nem kell 80 literes, Quechua hátizsák.

Az arany középút mindig elérhető, csak keresni kell.

Az idei fesztivál táskák is tökéletes méretekkel lettek megáldva, hogy beférjen a az útravaló cider mellé még a kényelmes váltócipő is hajnalra.

Flamingo fesztivál táska, tornazsák

 

A belső elrendezés

Itt mindenkinek más lehet a prioritás.

Én személy szerint nem szeretem, ha 50 millió zseb van egy táskán akár kívül, akár belül, mert akkor tuti nem találom meg, amire éppen szükségem van. Jobb, ha csak gyorsan beletúrok és kikapom ami kell. Van egy két dolog, aminek azért fixen meg van a helye. Pl a teló. Ezért 1-2 apró kis könnyen elérhető zseb mindenképpen legyen.

Ezeken a gymbageken az eddigi táskák előnyeit ötvöztük, így a belső kétrészes zseb mellé megkapta a külső, hátsó cipzáros zsebet is.

Flamingo fesztivál táska, tornazsák

 

Mindegyik táska elérhető, rendelhető és beszerezhető a webáruházban:

https://ezsubegz.hu/webaruhaz/

Vigyázat! Limitált kiadás!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .