Egyéb

Mi a közös az Apple-ben és az ezsubegzben? (évértékelő)

Idén nagyon sok dolgot sikerült megvalósítani az ezsubegz háza táján. Álmodni sem mertem volna 2015 szilveszter éjszakáján, hogy most egy ilyen bejegyzés születik, ilyen mennyiségű karakterszámmal megpakolva.

Mivel egyenként nehéz lett volna kiemelni mindent, pontokba szedtem az idei évemet.

Na de miért ez a cím?

Korunk egyik legmenőbb IT cége egy pici garázs cégként indult. Akárcsak az ezsubegz.

2016-ban sikerült beköltöznöm saját – nem túl nagy, de annál otthonosabb – műhelyembe. Közel a belvároshoz, a Corvin negyed szomszédságában készülnek a selymes, bársonyos darabok, hogy aztán új gazdáikat boldogítva színesítsék az utca képét.

Válogass kedvedre!

Minden táskámat igyekszem valamilyen arculattal, személyiséggel felruházni. Ezt a  leghatékonyabban úgy érhetem el, ha kollekciókba rendezem őket és időről időre előrukkolok egy új családdal.

A visszajelzések alapján Ti is egyetértetek ezzel az iránnyal. Idén 3 kollekció is bemutatásra került: az Original, a Passenger és a Fluffy. Mindegyik megtalálható a webáruházban is 😉

Minden téren elérhető

Nem csak anyagilag, de fizikailag is. A webáruház januári nyitása óriási előrelépés volt, hogy strukturáltabban és átláthatóbban kezelhessem a rendeléseket. Ezt tovább erősítette, amikor táskáim megjelentek a Noborder boltjában.

Így már nem csak a neten rendelheted meg a kívánt darabot, de bármelyik borongós napon besétálhatsz az üzletbe, hogy aztán napsugarak kíséretében szökkenj tova újdonsült ezsubegz tulajdonosként 🙂

De az alkalmi meglepik sem maradhattak el. Több vásáron is jelen voltam, legyen az nyári hőségben vagy téli fagyban. A DIP standjainál engem mindig megtalálhattál.

Hadd beszéljenek mások

Külön öröm volt, hogy egyre többen kerestek meg, érdeklődtek a munkám, táskáim iránt. Szerették volna saját szemükkel megnézni, kezükkel érezni és aztán írni vagy éppen beszélni róla.

Több blogon is jelentek meg cikkek a munkásságomról. Így például a Surrealia, a Life of Peam és a Nora’s Diaries is bemutatott egy-egy közkedvelt ezsubegz darabot.

És persze Ti…

A Facebook és Instagram közösség, a like-ok és megosztások, kommentek. Nagyon sok szép és bátorító visszajelzést kaptam tőletek az elmúlt 365 napban, ami mind mind arra sarkal, hogy csináljam tovább még több erővel, még nagyobb lendülettel. Ez nem is fog elmaradni.

Maradj Velem, mert jövőre csuda jó dolgok jönnek 😉

Ha te is így gondolod, segíts egy megosztással a cikk alatt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .