Egyéb

Az ezsubegz 2018-ban, a.k.a. évértékelő

Újabb év telt el. Egy nagyon sűrű év, legalábbis az ezsubegz háza táján. Kollekciók, vásárok, új emberek, együttműködések, kihívások és sikerek. Mielőtt fejest ugranánk a 2019-es év rejtelmeibe, kicsit megállunk, hogy visszanézzünk mi is történt velünk tavaly.

 

Kollekciók

 

2018-ban három + 1 kollekcióval kedveskedtünk nektek.

Áprilisban jött ki a Need more space, amivel lehoztuk a csillagokat az égről 🙂 Szerettétek is. Öröm volt látni, hogy a hosszas tervezés és megvalósítás után Ti is ugyan olyan nagy izgalommal fogadtátok, mint ahogy a mi kezünk járt a szabóasztal felett.

 

Ezt követte nyár elején a rendhagyónak mondható Fesztivál kollekció, ami 2018-ban már júniusban elérhető volt. Így most is a legújabb divatnak megfelelő tatyót dobhattátok a hátatokra, hogy a fröccsmámorban úszó koncerthangulat közben is veletek legyen minden, amire csak szükség lehet.

 

Ősszel pedig két részletben jöttek a 90-es évek kölykeinek kedvencei. Kicsit izgultunk ugyan, hogy értitek-e majd a táskák neveit, de aztán hamar kiderült, hogy az “Első csók” senkinek sem maradt ki.

 

És hát tavaly is menetrend szerint érkezett a tél, így a 90’s KIDs táskái is bundát húztak magukra, ezzel fűszerezve, bolondítva a kollekció tagjait.

 

Promóciók

 

Azon kívül, hogy folyamatosan jár az agyunk az újabb és újabb táskákon, mindig igyekszünk további meglepetésekkel kedveskedni.

2018-ban háromszor is egyedi ajánlatokat hirdettünk meg, amire sokan gyorsan le is csaptatok.

Készültünk egy valentin napi, egy nőnapi akcióval, valamint az anyák napját sem felejtettük el.

Maradjatok résen, hiszen idén is sok meglepi várható 😉

 

 

Új hely, még több inspiráció

 

Költöztünk. A nyüzsgő városból, a nyugisabb agglomerációba. Ez nagyon sok változással járt. Megszűnt a belvárosi műhely, kicsit bonyolította a logisztikát, a bevált személyes találkozókat felváltották a vásárok.

Hozott viszont új embereket, nyugis környezetet, feltöltődést, hosszú kutyasétákat, inspirációt és jobbnál jobb ötleteket. Ezeket hamarosan táskákba és hátizsákokba öntve is megismerhetitek!

És ha már szóba jöttek a vásárok: 2018-ban kétszer is kint voltunk a WAMP-on, ami mindig jó alkalom, hogy találkozzak Veletek.

Bár mindig sok munkával jár egy-egy ilyen vásár, a nap végén mindig úgy érezzük, hogy megint megérte kimenni 🙂

 

Mint, ahogy a bejegyzés elején írtam, nagyon sűrű év volt 2018. Sokat tanultunk és fejlődtünk és biztosak vagyunk benne, hogy ezt Ti is érzékelni fogjátok.

 

De mit hoz a jövő?

 

Sok tervünk van idénre. Lesznek új táskák, kollekciók, különleges ajánlatok a már megszokott ezsubegz stílusban és minőségben.

Ezen kívül szeretnénk a megrendeléseket is optimalizálni, hogy rövidülhessen a várakozási idő, főleg a kiemelt időszakokban, mint pl. karácsony. Ezen gőzerővel dolgozunk és hisszük, hogy hamar észre fogjátok venni a fejlődést.

 

A tervek szerint bővítjük majd a fizikai elérhetőségeket és újabb boltokban jelenhetnek meg az ezsubegz táskák. Járjatok hát nyitott szemmel, mert bárhol felbukkanhatnak!

 

Boldog 2019-et mindenkinek! 🙂

 

Ha pedig már nem bírnád kivárni az új darabok érkezését, akkor addig is nyugodtan nézelődhetsz a webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .