Egyéb

Black Velvet Friday – november 23.

A Black Friday mindent körül leng és mindannyian várjuk már, hogy előhozza belőlünk a ragadozót, hogy lecsaphassunk legcsábítóbb ajánlatokra.

Az ezsubegz sem marad ki a vadászszezonból. Vörös posztó helyett azonban mi fekete bársonyt tartunk eléd, ugyanis az idei fekete pénteken elhozzuk Neked a Black Velvet Friday-t.

Most pénteken (november 23.) 24 órán keresztül 15%-os kedvezménnyel vásárolhatsz minden fekete bársonyból készült táskát. Abból pedig kettő is van:

 

Virginie

A vadság hátizsákban történő megtestesülése. Műbőr, bársony és szegecsek tökéletes harmóniáját találhatod egy táskába öntve. A dizájn mellett természetesen az ezsubegz kényelem és praktikum sem marad el. A bedobált cuccaid egy percig sem fogják húzni a vállad a párnázott hevedernek köszönhetően.

 

Anette

Hordhatod hátizsákként vagy kézben is. Belefér a laptop vagy a városnézős cucc is. Fekete és bársony. Elegáns, de vagány. Anette esetében a bársony és műbőr selymességét egy csillogást kölcsönző holografikus anyag is tovább fokozza.

 

Akciós feltételek:
Az akció 2018. november 23. 00:00-tól 23:59-ig tart.
A Black Velvet Friday akcióban szereplő termékekre kuponkód nem váltható be.
Az akció a készletek erejéig tart.  

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .