Egyéb

ezsubegz neszeszer teszt – vidám csajos részletek

Katy, a djkatybeauty blog szerzőjének vendégcikke az ezsubegz neszeszer táskáiról.

Az ezsubegz táskáiba menthetetlenül szerelmes vagyok annak ellenére, hogy csupán néhány hónapja ismertem meg őket. A neszeszer táskákról valamiért mégsem ejtettem még szót, holott méltó tagjai a termékválasztéknak, és kettőnek közülük már boldog tulajdonosa vagyok. Ma őket mutatom be részletesen, hiszen számtalan előnyös tulajdonságuk van.

Gyakorlatilag csodaszámba megy, ha másmilyen táskával indulok útnak, annyira megtetszett a minőségi kidolgozásuk és a bohókás hangulatuk. Ráadásul úton-útfélen rákérdeznek a márkára, én pedig büszkén válaszolom, hogy ez bizony egy tehetséges magyar tervező terméke.

Először is lássuk őket együtt: a Fluffy Marshmallow és a Crystal Tourmaline piperetáska egyaránt rendkívül modern és nőies egyszerre, hiszen a színek sokak álmát testesítik meg, ugyanakkor a szőrmés megoldás igazán trendivé teszi őket:

Neszsesszer | Fluffy Marshmallow | Crystal Tourmaline

A méretük azonos, mégis akad egy-két különbség, ezért nézzük, milyen részletek és tulajdonságok jellemzik őket!

 

A nagy nesszeszer teszt

Először a Fluffy Marshmallow neszeszer lett az enyém, és rögtön elkezdtem magammal hordani a táskámban, mert éppen ideális mérete miatt nem foglal sok helyet, mégis sok apróság belefér.

Egyszerű cipzáros záródású kézitáska, ugyanakkor nem akadozik, nem akad bele a bélés, és a szőrme és a rózsaarany műbőr összhangja mellett különleges részlet rajta a tartósság érdekében bőrből készült húzóka – utóbbi az én darabom esetében sötétrózsaszín, de általában ezüstszínű szokott lenni, viszont minden esetben bőr.

A bélése vékony, mégis ellenálló, a csupa világos színű anyag pedig jól átláthatóvá teszi, ugyanis a fény kissé áthatol rajta, így könnyen megtalálható a keresett tárgy a belsejében. Az anyagának köszönhetően viszonylag hajlékony, így jól alkalmazkodik a benne lévő tárgyak alakjához, vagyis jól megpakolható – ez pedig soha nem hátrány, ha női neszeszerről van szó.

A márkajelzés is rendkívül kedves módon van megoldva, mert bár jól látható, mégsem tolakodó a jelenléte, hiszen részben megbújik a szőrme mögött.

Neszesszer | Fluffy Marshmallow

Sokban hasonlít rá a Crystal Tourmaline is, hiszen a szabásmintájuk azonos, ugyanakkor a sötétebb szőrme hordozófelülete vastagabb, és ennek megfelelően ez a neszeszer kissé merevebb tartású lett.

Ennek is megvannak az előnyei, többek között akkor, ha sminkecseteket is tárolunk benne, amelyek sörtéit védeni érdemes, vagy ha sminkpalettákat szállítunk benne, és nem szeretnénk, hogy a többi tárgy melléjük csusszanjon.

A Fluffy Marshmallow-hoz hasonlóan ebben az esetben is rózsaarany műbőr egészíti ki a műszőrme színvilágát, és a húzóka ezúttal ezüstszínű bőrből készült. A stílusuk tehát egyrészt hasonló, másrészt azért különbözik annyira, hogy mindenki eldönthesse, melyik illik jobban a személyiségéhez.

 

Pakolhatóság

Lássuk, mennyi minden megfér egy ilyen kis szütyőben!

Az alábbi képen jól látható, hogy bőven maradt még hely a benne lévő tárgyak mellett, pedig már így is rengeteg apróságot rejt magában.

Neszesszer | Crystal Tourmaline megpakolva

Természetesen akár táskarendszerezőként is alkalmazhatjuk őket, hogy a sokszor egyterű női retikülökben is könnyen rátaláljunk az igazolványokra, kulcsokra és egyéb nélkülözhetetlen apróságokra.

A legnagyobb előnyük egyébként az, hogy szinte észrevétlenül csempésznek vidámságot a hétköznapokba.

Kiváló választást jelenthetnek komolyabb öltözködésű hölgyek számára, akik akár saját stílusukból adódóan, akár a munkahelyi előírásokból eredően nem szeretnének az ezsubegz táskákra beruházni, mégis szeretnék valamilyen módon belecsempészni ezt az egyedi designt a mindennapokba.

ezsubegz neszesszer

Biztos vagyok abban, hogy ha egy ilyen neszeszerből veszik elő a sminkjük megigazításához szükséges tárgyakat, egy kézkrémet vagy kézfertőtlenítőt, akkor minden alkalommal mosoly kúszik majd az arcukra.

Ráadásul másodlagos funkcióként akár kisestélyihez is viselhetők magukban, hiszen ha borítéktáska helyett egy ilyen darabbal dobjuk fel a megjelenésünket, biztosan extravagáns hatást keltünk, és magunkra vonzzuk majd a tekinteteket.

 

Összegzés

Az itt bemutatott két szőrmés darab elérhető a webáruházban.

Ahol ráadásul két másik, visszafogottabb színvilágú, ugyanakkor a rojtoknak köszönhetően szintén különleges hatású piperetáska is választható: a Crystal Opal a fehér és a drapp kombinációjával kiváló nyári darab, míg a Crystal Galena ezüstös színvilágával elegáns és vadító öltözékeknek egyaránt méltó kiegészítője lehet.

 


A szerzőről

djkatybeauty_ezsubegz_neszesszer_posztKaty több mint öt éve vezeti már a szépségblogját, soha nem fogyó lendülettel, és a kiegészítők – táskák, ékszerek – is rendkívül fontos részei a hétköznapjainak. Az Instagram-fiókjában szebbnél szebb képeket láthattok a gyűjteménye darabjairól, a blogján pedig részletes leírást találhattok mind szépségápolási és testápolási termékekről, mind a ruhatárába színt csempésző apróságokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .