Hasznos infók a rendelésedhez

Rendelés előtt kérlek olvasd el figyelmesen az alábbi hasznos információkat!

Rendelés: A táskákat a webáruházon keresztül meg tudod rendelni. Itt ki tudod választani, hogy személyesen szeretnéd- e átvenni Szigetszentmiklóson, ahol a táskák készülnek vagy azt szeretnéd, hogy futár szállítsa ki a csomagodat. Személyes átvétel esetében csak készpénzzel tudod rendezni a rendelésed díját vagy átutalással.
Elkészülési idő: A táskák megrendelés után készülnek el. Az elkészülési idő körülbelül 10 munkanap. Ez az idő változhat is leterheltségtől függően.
Szállítás: A kézbesítés történhet futárral, melynek díja az adott futárszolgálat áraitól függően változik. Ez az összeg utánvét esetében általában 2300 Ft körül alakul. A szállítás GLS futárszolgálattal történik. Ha előre át szeretnéd utalni a rendelésed összegét, a futár díja ebben az esetben 1900 Ft. Van lehetőség FOXPOST csomagautomatába kérni a csomagodat. Ennek a díja előre utalás esetén jelenleg 860 Ft, illetve GLS csomagpontra is van lehetőség rendelni a csomagot, ennek díja 1700 Ft utánvét esetében. Ha bármi kérdésed van a szállítással kapcsolatban akkor írj emailt a zsuzsi@ezsubegz.hu -ra.
Ajándékkártya: Az ajándékkártyát meg tudod rendelni a webshopban. 5000 Ft-os és 10000 Ft-os címletekben kapható. A kártyát a generált kóddal együtt emailben is el tudjuk juttatni hozzád. Ez esetben rendelés leadása után írj emailt a zsuzsi@ezsubegz.hu-ra és egyeztetünk a részleteket illetően.
Egyedi rendelés: Személyre szabott kéréseket nem tudunk teljesíteni. Csak a weboldalon lévő táskákat tudjuk elkészíteni abban a formában, ahogyan ott láthatóak.