Egyéb

3 szőrös táska plusz 1 a ráadás – bemutatkozik a Fluffy kollekció

Hosszan tartó szőrtelenség. Lézeres villanófény. Gyanta. Borotva. Sorolhatnánk napestig. A csapból is ez folyik. Ez most a divat. De nem mindenhol. A szőrös táska kedvelők most valahol elégedetten csettintenek. 

ezsubegz-fluffy-kollekció

Van, akinek kimondottan jól áll a dús szőrzet. Ilyen figurák az új kollekcióm főszereplői is. Haladjunk szépen sorban!

Chewbacca

Furán óbégató, nagy darab, de mindenképpen szerethető. Galaxisok között utazó főhősünknek is biztos jól jött volna egy remekül pakolható divatos tatyó.

Bár laptopot nem nagyon láthattunk nála, azért abban biztos lehetsz, hogy pár lézerfegyver is elférne ezekben a táskákban.

Fluffy Chewbacca szőrös táska

Sulley

Kellemes kék szín, pihe- puha tapintás. Nem csoda, hogy nem ment neki az ijesztgetés. A táska célja sem ez 🙂

Az elismerő és irigykedő tekinteteket viszont annál inkább vonzza. A sok ugrabugrálásnál pedig jól jöhet, hogy a hátizsák fedele zipzárral és mágneszárral is záródik, mint azt itt láthatod is.

Fluffy Sulley szőrös táska

Puppy

Olyan, mintha mindig nálad lenne egy a világgal épp csak ismerkedő szeleburdi kis szőrgolyó. Csak éppen nem folyatja rád a nyálat és zacsit sem kell feltétlenül magaddal hordani…ha érted mire gondolok.

Ezt a táskát annyira jó érzés pakolni, hogy legszívesebben a legmélyére dugnád el a BKV bérleted, hogy a metró lejáratnál minél tovább kelljen keresgélned. Sajnos a Fluffy Puppy anyag hiányában már nem rendelhető.

Fluffy Puppy szőrös táska

Smart

Az örök kakukktojás, aki külön úton jár. A klasszikus, amivel nem lehet mellélőni.

Benne is megtalálható minden, ami az előző háromban. Zsebek, fedél, zipzár, mágneszár. Sokan mondják, hogy a belső számít, de a külső itt most számottevő. Talán így volt ezzel Vader nagyúr is. Ő biztos a Smart táska mellett tenné le a voksát 🙂

Neked melyik a kedvenced? Keresd őket a webáruházban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .