Ezsubegz x Ticsi makeup challenge

Szerintünk minden lány életében fontos szerepet tölt be a sminkelés akár hobbi akár profi szinten. A sminkelés is lehet egy művészet, egy kreatív önkifejezés.
Szerettük volna valamilyen módon összekötni ezt a kreatív formát az ezsubegz táskákkal, így az igazán tehetésges Ticsi makeuppal közösen szerveztünk egy nyereményjátékot.


A nevezés feltétele volt, hogy a nevezők válasszanak ki egy táskát vagy a sajátjukból vagy az oldalunkról egy olyat, ami szívük vágya és sminkeljenek a táskához.
Vigyék bele a táska fő vonásait vagy színét. Rengeteg munka érkezett a felkérésre, ezek közül szeretnénk párat megmutatni:

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyertes műveket pedig Flóra és Kriszta készítették: 

 

 

 

Ha szeretnél Te is hasonló challengekben részt venni, akkor csatlakozz az ezsubegz challenge facebook csoporthoz🌈

 

One thought on “Ezsubegz x Ticsi makeup challenge

  1. Kikepzes24 says:

    Lenyűgözött, hogy a témát hogyan mutatták be a cikkben. A weboldalra belépve reméltem, hogy tanulhatok még valamit, és nem csalódtam. Hasonló bejegyzéseket olvasva az interneten eltévedhet …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A megnövekedett rendelések miatt a táskák elkészülési ideje 10, de akár 15 munkanap is lehet. A rendelés leadásakor kérjük ezzel kalkulálj. Megértésedet köszönjük!

X