Egyéb

Karácsonyi táskAjánló :)

A karácsony előtti időszakban sokunknak okoz komoly fejtörést, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. Hát még, ha nagy és sokszínű a család 🙂 Szerencsére Nálunk mindenkinek találni valami egyedit, ami biztos mosolyt csal majd az arcára, amikor a fa alatt, a bejgli után lekerül a masni a csomagról.

Magyar designer táskával nagyon nem fogsz mellélőni, de azért még sokat lehet finomítani a dolgon. Legtöbbször már a kollekció tervezése során tudjuk melyik táska kinek állna a legjobban, úgyhogy íme, következzen a karácsonyi csomaglista Ezsubegz módra:

 

Ajándékötlet Anyának

Az anya-lánya kapcsolat mindig különleges és szoros. Egy olyan összetartozás és harmónia, ami 100 és 1000 dologban nyilvánul meg. Miért pont a táska lenne kivétel?

Lepd meg anyukád egy olyan tatyóval, ami már neked is ott lóg a gardróbban. Az sem gond ha ő más méretben szeretné, hiszen van itt választék.


Táskák:

Boa: https://ezsubegz.hu/termek/boa-large/
Leopard: https://ezsubegz.hu/termek/leopard-large/

 

Ha azonban igazán személyeset szeretnél válassz egy táskát és kérd rá anyukád horoszkópját. Ilyet még biztos nem látott…és lehet a fa alatt sem fogja tisztán az örömkönnyektől 🙂

Legyen akár világos vagy sötét, nekünk van rá megoldásunk.

Táskák:

Andromeda: https://ezsubegz.hu/termek/andromeda/
Perseus: https://ezsubegz.hu/termek/perseus/

Ajándékötlet Huginak

Lázadó kamasz? Kitűnni vágyó egyéniség? Vagy csak simán szereti a modern, divatos kiegészítőket, ami egyben praktikus is?

Na akkor neki jöhet minden ami csillog, szőrös, flitteres, holografikus. Húgod imádni fog, ha megleped őt egy ilyen hátizsákkal.

Válogass a Star, Minty, Marshmallow  és Rose táskák között!

 

Ajándékötlet Nővérnek

Akár suli, akár meló, egy kényelmes hátizsák mindig kell, amibe beférnek a könyvek vagy a laptop. A szivacsos hátrész mellett a kényelmes pántnak is örülni fog. A tökéletes külső persze itt is alaptartozék 😉

Válogass Hayley, Viper, Amsterdam, Lava és Goldenközött.

 

Ajándékötlet legjobb barátnőnek

Akárcsak az anyukáknál itt is megvan az összhang és egy húron pendülés, amit nagyon jól tud jelképezni az ugyanolyan táska.

Ha azonban csavarnál rajta egyet akkor arra is van egy megoldásunk. Válassz a saját meglévő táskádhoz egy színben hozzá passzoló övtáskát…vaaaagy akár mindketten nyomulhattok ugyanolyan hasitasival 🙂

Keresd az Ocean hátizsákot és Ocean small övtáskát, a Firenze hátizsákot és Firenze small övtáskát, az Amsterdam small övtáskát vagy a Hayley hátizsákot!

 

Ajándékötlet Szerelmednek – ha az illető lány 🙂

Nem tudod még mit kapjon a csajod karácsonyra?

Szabj személyre egy egyedi ezsubegzet, legyen az akár merészebb vagy kicsit visszafogottabb.

Táskáink több különböző dísszel kérhetőek, csak azt kell eltalálnod, hogy a cicás vagy a szarvasos jön be neki jobban. Esetleg a róka?

Válaszd a Leopard, Auryn, Ginger, Raven clutch, vagy Amsterdam táskákat a neki tetsző dísszel.
     

Ajándékötlet fiútesónak, apának, a barátodnak

Már két példány közül is levadászhatod a hátára valót. Ők nagyobbak, masszívabbak, hogy beleférjen minden, amire szükségük lehet.

Talán most még azt hiszik, hogy nekik nem olyan fontos a divat, de hidd el ez meg fog változni…bár ők ebből csak annyit fognak észrevenni, hogy már sehova nem mennek új kedvenc táskájuk nélkül 😉

Táska:

Atlas: https://ezsubegz.hu/termek/original-atlas-hatizsak/
Hunter: https://ezsubegz.hu/termek/hunter/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .