Egyéb

You rock! – azaz király vagy. Az ezsubegz táskákkal ősszel és télen is.

Új évszak, új táskák. Ezúttal egy kicsit vadabb irányba vesszük az irányt. Márha a villogó neoncsíkos gymbag nem lett volna elég 🙂

A márkától már megszokott színvilág, trükkös kiegészítők és természetesen a kifogástalan minőség most sem maradhat el, de úgy éreztem fel kell dobnom valamivel az új tatyókat. Ha az idő bekeményít és jön a falevélhullató hideg, akkor nekünk is váltanunk kell!

Szerencsére jártak már előttem ezen az úton, és a – kollekció darabjainak is nevet adó – rocker csajszikon megihletődve finom, de annál hatásosabb szegecsek kerültek a hátizsákokra. A divat, a magabiztosság és a vadság ezen kombinációja egy új, de annál izgalmasabb vonal az ezsubegz életében.

Alanis, Alice, Bonnie, Gwen, de sorolhatnám még. Nézzük mi is a közös bennük.

A párnázott hátat talán már ki sem kell emelni, de azért leírom, mert hát a divat az divat, de a kényelem nem szenvedhet csorbát…így lesz teljes a mosoly az arcodon, amikor az új You Rock! kollekció valamelyik darabjában flangálsz.

A jó pakolhatóság érdekében ezek a táskák is megkapták a belső és a hátoldai cipzáras zsebet.

Mivel bőven pakolható – és ezt bírja is – így a vállpánt is műbőr borítást kapott.

Teteje cipzárral és fedéllel is záródik, így nem lesz gond, ha valamelyik tribute band koncertjén csapatod.

De hát nem járhatunk mindig csak hátizsákkal… Adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy az esti rohanásban felkapjuk a komódról a tote bag-et vagy éppen a clutch-ot.

Ők is magukon viselik a kollekció védjegyét, a szegecseket és a színekben is harmonizálnak nagytestvéreikkel.

Ezen túl minden tote bag praktikus zsebecskét kapott kívül, belül. A külső ráadásul mágneszárat is! Ez igen, that rocks! 🙂 Ha meg esetleg mégis telepakolnád pomeloval és szaloncukorral, akkor sem fogja vágni a vállad a műbőrrel párnázott hevedernek köszönhetően.

Na és a legkisebb? A clutch-okra még egy kis cuki madaras felvarró is került. Nem gondoltad volna, hogy a cuki és szegecs megfér egy mondatban? Dehogynem, sőt!

Az új clutch-ok így igazi figyelemfelkeltő kiegészítők, amiket tovább ékesít lánccal megtoldott műbőr vállszíj.

Essen bármelyik hátizsákra, tote bag-re vagy clutch-ra a választásod, a You Rock! kollekcióval most sem tudsz mellé lőni. És karácsonyra is tökéletes ajádnék 😉

Mindegyik táskát megtalálod a webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .