Egyéb

Drágakövek nyomában – tavaszi táska kollekció

ezsubegz crystal lava címke

A természet évezredekig formálja. Mesteremberek gondos keze féltve faragja, csiszolja, hogy aztán a legkifinomultabb kiegészítők dísze lehessen. A drágakövek bárhol felbukkanhatnak. Az ezsubegz jóvoltából ezentúl már a hátadon is – bemutatjuk a tavaszi táska kollekciót!

Szereplői mind mások, de mégis hasonlóak…

hasonló, de mégis más

Crystal kollekció

Átgondolt design, alapos tervezés, ami tökéletessé teszi őket mindennapi használatra.

Mágneses fedél alatt cipzár zárja el a külvilágtól cuccaidat, hogy a belső zsebek egyikéből se hagyd el a körömlakkod vagy a lakáskulcsod.

ezsubegz crystal onyx nyitva

Párnázott hátat kaptak a kényelmes viseletért, ami egy cipzáros zsebet is magában rejt, ahova a féltett értékeket bedobhatod.

ezsubegz crystal rose quartz back

Azt, hogy melyik tavaszi táskát, milyen szettel érdemes hordani már Nóri nagyon szépen összefoglalta a blogján.

De ha mégsem boldogulnál a választással, akkor itt egy kis segítség, hogy melyik hátizsákra is van szükséged…

 

Crystal Tourmaline

Bejött a fluffy, de már kéne egy kis újdonság? Mindent rózsaszínben látsz és a mosoly az első, amit reggel magadra öltesz? Ő neked készült. Lágy esésű, vadonatúj szőrme és a már megszokott ezsubegz minőség.

Crystal Opal

Egyszerű és nagyszerű. Világos, tavaszi színek, letisztult vonalak és anyagok. Ja, és azt tudtad, hogy az opal segít tisztábban látni a környezeted? Hétköznapokra tökéletes társad lehet ez a backpack. 😉

Crystal Onyx

A fekete mindig is az eleganciát jelképezte. Öltönyök, estélyik, táskák. Nincs kivétel. Nem lehet az sem véletlen, hogy az ónix magabiztosságot, egyensúlyt és állóképességet kölcsönöz. Az vagy, amit felveszel 🙂

Crystal Galena

A színek ötvözete. Ellentétek harmóniája. Az élesen eltérő színek lendületbe hoznak és kimozdítanak a hétköznapi mókuskerékből.

Crystal Rose Quartz

Játék az árnyalatokkal. Ez az a táska, ami ugyanolyan jól mutat a dobogókői kilátónál, mint a pesti alsó rakparton a Parlament előtt. A rose quartz vitathatatlan nagy előnye, hogy segít megtalálni az életben a szépséget. Egy ilyen táskával nem is nehéz.

Crystal Lava

Mint a holló, aki a felcsípte az éjjeli szekrényről az ezüst ékszert. Egybefüggő fekete, kellemes szőrme és műbőr kombináció. Ha ő kell, azt érezned kell. 😉


Bármelyik táskára is essen a választásod a tavaszi kollekcióból, itt nem lőhetsz mellé. Szeretni fogod, szeretni fognak. Keresd őket a webáruházban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .