Egyéb

Újabb Fluffy darabok érkeztek

Megállíthatatlanok, imádjátok őket, így hát tovább bővül a Fluffy család. Újabb ezsubegz táskák, újabb színek, újabb bundák, a minőség és a stílus azonban változatlan.

Nézzük sorban kik az új hódítók!

Fluffy Marshmallow

Azt hitted a pillecukor csak fehér lehet és ragadós?

fluffy marshmallow

Sebaj, néha téved az ember. Öröm ránézni, boldogságot és jókedvet sugall ez a kis rikító gymbag. Állítólag az angyalok is ezt rendelik, mert jól megy a glóriához… a webáruházban pedig mindenki számára elérhető 😉

ezsubegz-fluffy-marshmallow

Fluffy Raven

Mert kell az egyensúly. Jin-jang, régóta tudja már ezt az emberiség. Így hát a bohókos cukorka mellé kellett valami, ami lágyan ugyan, de megmutatja, hogy nem csak pillangók szállnak az égen. De azt fogadjunk nem gondoltad volna, hogy Mátyás király madara ilyen pihe-puha táska képében fog legközelebb megjelenni.

fluffy raven medium

Az igényekre való tekintettel a Fluffy Raven kapható nem csak tornazsák, de clutch és medium kivitelben is.

ezsubegz-raven-floppy-tornazsak

Original Atlas

Már megint itt van egy, aki különcködni akar. De ez most még inkább kilóg a sorból, hiszen ez a hátizsák erős vállakra termett. Nem is csoda, mivel a névadójának sem volt könnyű dolga. Bizony, bizony. Vagy eddig úgy tudtad, hogy az ezsubegz csak női táskákból áll? Jut itt kérem mindenkinek – fiúnak, lánynak, asszonynak, úrnak.

ezsubegz-original-atlas

És ha már a teremtés koronái oly büszkék izmaikra, akkor adjuk meg nekik a lehetőséget a cipekedésre. Az Atlas ennek tükrében büszke méreteire és arra is, hogy akár laptop válaszfallal is kérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .